امید

عشق به حضرت مهدی موعود{عج}

امید

عشق به حضرت مهدی موعود{عج}

ماجرای شنیدنی از فرمانده شدن فرمانده گیلانی ارتش / سرلشکر صالحی را بیشتر بشناسیم

گیلان آنلاین: ارتش جمهوری اسلامی هم متعلق به امام رضا (ع) هست اصلا کل کشور مال ایشان هست همه ما خادم ثامن الائمه هستیم، طبق قانون، فرماندهی کل قوا تو را به خدمت فرا می خواند!

[more]

گیلان آنلاین: سال ٨٢ بازنشست شده بود، و قصد داشت بقیه عمر خود را صرف خدمت در حرم امام رضا(ع) کند، به مشهد رفت و خادم حرم شد، سال نوروز ٨٤ مقام معظم رهبری طبق سنت هر سال روز اول عید را به مشهد رفته بودند، در صحن امام خمینی(ره) به طور اتفاقی با امیر صالحی روبه رو می شوند، رهبر معظم می پرسند صالحی چه عجب؟ امیر صالحی که لباس مخصوص خدام را بر تن داشت می گوید اقا بازنشست شدم و خادم امام رضا(ع) شده ام، مقام معظم رهبری می فرماید افرین، بعد از تعطیلات بیا پیش من کارت دارم،
امیرروز ٥ فروردین که تعطیلات تمام می شود می رود بیت رهبری و با اقا ملاقات می کند، مقام معظم رهبری می فرماید که، سرلشکر سلیمی از من خواسته تا یکی دیگر را جایگزین او کنم، من هم قصد دارم تورا تعیین کنم، اقای صالحی تعجب کرده می گوید اقا من عهد کرده ام دوران بازنشستگی را در خدمت امام رضا (ع) باشم! مقام معظم رهبری هم می فرماید ارتش جمهوری اسلامی هم متعلق به امام رضا (ع) هست اصلا کل کشور مال ایشان هست همه ما خادم ثامن الائمه هستیم، طبق قانون، فرماندهی کل قوا تو را به خدمت فرا می خواند! رهبری امیر صالحی یک درجه ارتقا می دهند و حکم فرماندهی ارتش را به سرلشکر صالحی می سپارند! ایشان هم اکنون هم خادم حرم رضوی هستند، و دعای کمیل را هر از چندگاه در حرم می خوانند.

 

سرلشکر صالحی را بیشتر بشناسیم


امیر سرلشکر عطاالله صالحی در سال 1346 وارد ارتش شده و در سال 1349 با رسته توپخانه از دانشکده افسری فارغ التحصیل شده است. 

سوابق بعد از پیروزی انقلاب اسلامی 

وی در جریان انقلاب اسلامی در کنار شهید سرافراز صیاد شیرازی در درون ارتش با رژیم پهلوی مبارزه کرد و نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ساماندهی کمیته‌های انقلاب اسلامی اصفهان با شهید بابایی همکاری کرد.

سرلشکر صالحی طی سال‌های دفاع مقدس نیز در کنار شهید صیاد شیرازی حضور داشت و یگان‌های رزمی کوچک ارتش در مناطق عملیاتی را فرماندهی می‌کرد.

وی طی سال‌های دفاع مقدس نیز در کنار شهید صیاد شیرازی حضور داشت و یگان‌های رزمی کوچک ارتش در مناطق عملیاتی را فرماندهی می‌کرد.

همچنین در سوابق فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی مرکز آموزش درجه‌داری ارتش و فرماندهی دانشگاه افسری ارتش طی دو دوره به چشم می‌خورد.

فرماندهی لشکر 77 خراسان، فرماندهی لشکر 58 ذوالفقار، فرماندهی قرارگاه شمال شرق کشور و معاونت آموزش ستاد فرماندهی کل قوا از دیگر سوابق صالحی است.

آخرین مسئولیت سرلشکر صالحی قبل از تصدی فرماندهی ارتش، تصدی معاونت‌های نیروی انسانی و بازرسی در ستاد کل نیروهای‌ مسلح بود.

فرمانده ارتش جمهوری اسلامی که عضو هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی است، در 20 شهریور 1384 با حکم رهبر معظم انقلاب به عنوان فرمانده کل ارتش منصوب شد.

 

 

هشدار جدی فرمانده کل ارتش به ناو هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس

فرمانده کل ارتش با اشاره به خروج ناو هواپیمابر آمریکایی از خلیج فارس به دریای عمان همزمان با رزمایش دریایی ولایت 90 به آنها تذکر داد که توصیه می‌کنیم این ناو به خلیج فارس برنگردد چرا که ما فقط به تذکر بسنده نخواهیم کرد.

امیرسرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رژه دریایی رزمایش ولایت 90 در دی ماه سال 90 با اشاره به آمادگی ارتش برای مقابله با هرگونه تهدیدی اظهار داشت: تجربه‌های بزرگی که ما داشتیم در عرصه دریا، مانند حضور در خلیج عدن و دریای سرخ و مدیترانه و درگیری‌هایی که در خلیج عدن داشتیم، موجب ارتقاء توان رزمی ما شده و ما در این رزمایش دستاوردها و تسلیحات بسیار مناسب و خوبی را مورد ارزیابی قرار دادیم که یکی از آنها پدافند هوایی موشکی بود که برای اولین بار با تست سامانه "محراب" توانستیم آن را به نتیجه برسانیم.

روایت سرلشکر صالحی از ارتباطش با مقام معظم رهبری

همچنین از دیگر نکات جالب در زندگی نامه سرلشکر صالحی، روایتش از ارتباط با مقام معظم رهبری است که پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای آن را منتشر کرده است.

در قسمتی از روایت به نقل از سرلشکر صالحی آمده است:

در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی که ارتش کمابیش ضعیف‌تر از قبل شده بود، به‌ تدریج این خطر احساس شد که احزاب و گروه‌ها اقدام به تشکیل حلقه‌های نظامی کنند و پیش از آنکه انقلاب اسلامی موفق به طراحی و معرفی یک الگوی منسجم نظامی شود، این گروه‌ها وارد عمل نظامی شوند. البته حضرت امام رحمت‌الله به ارتش توجه داشتند و پیام می‌دادند، اما در خود بدنه‌ ارتش باید کسانی این دستورها را اجرا می‌کردند.

نیروهای انقلابی در ارتش آن زمان دوگونه بودند؛ یکی، نیروهای انقلابی که در سمت‌های فرماندهی بودند. حضرت آقا هم در جلسات و هم از طریق دفتر مشاورت حضرت امام رحمت‌الله که در ستاد مشترک مستقر بود، با این افراد ارتباط داشتند. علاوه بر این، در ارتش یک بدنه انقلابی هم حضور داشت که از پایین شکل گرفته بود و با افراد و گروه‌های مشابه خود در شهرهای مختلف ارتباط برقرار کرده بود و جلساتی هم داشتند، اما چون قدرت اجرایی نداشتند، نتیجه‌ جلسات خود را باید به تهران می‌رساندند یا با افراد واسطه‌ای ارتباط می‌گرفتند که نظرات آنها را به گوش امام رحمت‌الله برسانند
البته این مشکل در برخی ارتباط‌ها پیش می‌آمد که بخش بسیاری از مطالبی که ما می‌خواستیم بگوییم و استدلال‌هایی که برای آنها می‌آوردیم، جنبه تخصصی داشت و به همین دلیل اگر آن شخصیت واسطه غیرنظامی بود، نمی‌توانستیم آن مطالب را درست به او منتقل کنیم. بنابراین گاهی پیش می‌آمد که یک ساعت صحبت می‌کردیم، اما نتیجه کاملا خلاف آن چیزی بود که می‌خواستیم
شخصیت حضرت امام رحمت‌الله در اداره‌ انقلاب یک شخصیت بی‌همتای جانشین معصوم علیه‌السلام بود و ما در جایگاهی نیستیم که درباره‌ چگونگی ایشان نظر بدهیم، اما اداره جنگ در صحنه‌ رزم نیازمند روش‌هایی است که به‌اصطلاح می‌گویند روش‌های میدانی. آن روش میدانی را فقط یک نفر جبران می‌کرد و آن هم حضرت آقا بود. ایشان در عرصه‌ نظامی، تصمیم‌سازی را به‌خوبی به تصمیم‌گیری وصل می‌کرد و این امتیاز برجسته ایشان بود. ارتباط بدنه‌ انقلابی ارتش با ایشان برای پیشبرد امور جنگ برکات فراوانی را به بار آورد
در همین اثنا بود که به‌ تدریج آشنایی حضرت آقا با بدنه‌ ارتش تقویت شد. مسئولیتی که به حضرت آقا واگذار کرده بودند و توجهی که ایشان به ارتش نشان می‌دادند و استعدادی که در برقراری این رابطه داشتند، سبب شد تا ارتباط ایشان با بدنه‌ ارتش و نظامیان به طرز چشمگیری گسترش یابد. با اولین تماس‌های ایشان با ارتش، علقه‌های محبت بین دو طرف ایجاد شد و این مسئله برای نظامیان اهمیت بسیاری داشت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.