امید

عشق به حضرت مهدی موعود{عج}

امید

عشق به حضرت مهدی موعود{عج}

حواشی داغ نشست کمالوندی در باشگاه خبرنگاران جوان؛


نشست خبری سخنگوی سازمان انرژی اتمی، از حواشی بی‌بهره نماند.

از گل کوچیک در «فردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو»/ «آی آر 8»جوان برومندی شده/ سوال یواشکی یک خبرنگار+فیلمهوای تهران سرد است اما سوال ها  همه از سرمای روابط اخیر ایران و 1+5 است. برخی می گویند دیگر نه میزی برای مذاکره وجود دارد و نه دیگر پشت درب‌های بسته خبری مخابره می‌شود. آنچه به سر خط اخبار رسیده، نقض برجام بر اثر تمدید تحریم‌های 10 ساله ایران در کنکره و سنای آمریکا است؛ موضوعی که حالا سخنگوی سازمان انرژی اتمی را پس از بدرقه یوکیا آمانو، به نشست خبری امروز باشگاه خبرنگاران جوان کشاند تا از سرماخوردگی برجام بگوید.

 **غش کردم

کمالوندی در حالی رأس ساعت 9:30 دقیقه در مجموعه باشگاه خبرنگاران جوان حاضر شد که چند برگه در دست داشت و ابتدا به رسم ادب، از علت به تعویق افتادن جلسه مذکور به سردبیران باشگاه خبرنگاران گفت.

وی گفت: آن روز  ما درگیر عزیمت آمانو بودیم و تا اینکه از فرودگاه برگردیم، ساعت 4 بامداد شد. ما هم وقتی از فرودگاه برگشتیم دیگر غش کردیم از خستگی...

از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!


از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!

**سوال یواشکی 

آقای سخنگو در ادامه به اتاق نزدیک نشست خبری در  باشگاه خبرنگاران جوان راهنمایی شد و خوش و بش روسا برای دقایقی گل انداخت تا اینکه زنگ نشست خبری خورده شد و وی به همراه برخی از عوامل از اتاق ریاست مجموعه خارج شد اما پیش از ورود به اتاق نشست خبری، خبرنگاری برای چک کردن سوالی نزدیک وی شد که ما از جزئیات سوال باخبر نشدیم و تنها از زبان کمالوندی شنیدیم که "این سوال را نکیند بهتر است" اما چه سوالی بود خدا داند ...

از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!

با این حال، کمالوندی با ورود به محل نشست، در لنز 15 دوربین خبری قرار گرفت تا رسماً این نشست خبری، با تلاوتی آیات 1 تا 5 سوره بقره آغاز شود.

کمالوندی اما در ادامه، پشت تریبون سخنران قرار گرفت و ابتدا از به تعویق افتادن جلسه فوق رسماً معذرت‌خواهی کرد و همه تقصیرات را گردن آمانو و بدرقه‌اش انداخت.

چه جوری ببینیم!؟

وی در ادامه، اما از مسائل کلان گفت و هسته بحث هسته‌ای راشکافت. کمالوندی بر اساس عنوان برنامه که «توان هسته‌ای ایران پس از برجام» بود، گفت: کاملاً مشخص است که برداشته شدن تحریم‌ها در برخی نفت‌کش‌ها، برقراری ال‌سی‌ها و خطوط ارتباطی دنیا و ایجاد امکان برای فروش نفت، یک فضای تنفسی را برای اقتصاد کشورمان ایجاد کرده است؛ به گونه‌ای که بر اساس گزارش بانک مرکزی، رشد اقتصادی شش ماه اول امسال، 7.4 درصد بوده است که رشد بالایی است و در کنار این موضوع، مسأله تورم پایین هم باید مورد توجه ما باشد.

کمالوندی اما در ادامه از نوع دیدن به برجام گفت و بیان داشت: نوع دید ما به برجام خیلی مهم است تا بداینم چه چیزی به دست آورده‌ایم و چه چیزی به دست نیاورده‌ایم.


از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!


ما بیشتر داریم!/ دکتر نیستم!

کمالوندی اما در ادامه گفت: من دکتر نیستم ولی به دلیل تجربیاتی که در کشورهای مختلف داشتم و جایگاهی که به دلیل برخی مسائل برجامی در سازمان انرژی اتمی پیدا کرده‌ام و هر روز با مسائلی مختلف مواجه شده‌ایم، به جرأت می‌توانم بگویم در استخوان‌بندی صنعت هسته‌ای هیچ مشکلی نداریم و اهداف اصلی به خوبی در حال پیشرفت است و برخی کشورها آرزو دارند 2 یا 3 سانتریفیوژ داشته باشند ولی ما 1000 سانتریفیوژ داریم.

سوغاتی آمانو ...

اما بلاخره ماراتن سوال از آقای سخنگو آغاز شد و ابتدا خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، آستین‌ها را بالا زد و بدون تعارف پرسید که آمانو در سفر خود به تهران چه سوغاتی آورد؟ این سفر برای راستی‌آزمایی بود و یا بررسی بدعهدی طرف مقابل؟

کمالوندی در پاسخ به این سوال گفت: آمانو با این هدف به ایران آمد که در جریان کارها قرار گیرد و مطالبی را که ما فکر می‌کردیم برایمان مهم است به وی منتقل کردیم و فرصت خوبی بود که وی نیز مسائل مورد نظرش را به مسئولان ما بگوید.

وی همچنین گفت: طبیعتاً طلب ما از طرف مقابل در سطوح مختلف در این دیدار مطرح شد و رئیس جمهور کشورمان نیز بر این نکته تأکید کرد که ما به تعهداتمان پایبندیم؛ مادامی که طرف مقابل نیز به تعهداتش پایبند باشد و نباید این پایبندی یک‌طرفه باشد.


از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!

بزن زیر گوشش!

کمالوندی اما درباره کیفت اقدام متقابل ایران در مقابله با بدعهدی طرف مقابل و همچنین دستور رئیس جمهور مبنی بر فعال‌سازی پیشران‌ها گفت: هیأت نظارت بر برجام هم مطالب را مطرح می‌کند و تصمیم‌گیری می‌شود. درباره اقدام امریکا تصمیم دو بعدی صورت گرفت؛ فنی و سیاسی. در این باره نظرات مختلفی وجود داشت. برخی می‌گفتند اقدام سیاسی کافی است و برخی می‌گفتند اقدام فنی باید انجام شود. برخی‌ها هم می‌گفتند بزن بیخ گوشش بزار ضربه شصت ما را ببیند، ما جعبه‌ابزار و راهکارهای مختلف برای بازگشت به شرایط اولیه و حتی تند‌تر از آن را داریم. می‌توانیم پاسخ تند‌تر هم بدهیم و طرف مقابل هم می‌داند که پاسخ ما کوبنده است.

اندر حکایت مذاکره ...

در ادامه اما آقای سخنگو دهانی تر کرد و پس از نگاه انداختن به ساعت خود، به پرسشی درباره اینکه آیا تیم جدید سیاست خارجی آمریکا برای مذاکره مجدد درخواست احتمالی داشته و یا خیر؟ گفت: برنامه‎‌ای برای مذاکره یا بازمذاکره در کار نیست.

وی درباره حضور تیم جدید آمریکا در ترکیب ۱+۵ گفت: هنوز دولت جدید آمریکا کار خود را آغاز نکرده است و باید منتظر این جابه‌جایی بود در عین حال با سایر کشورهای عضو 1+۵ در ارتباط هستیم و در حوزه فنی تاکنون مشکلی برای تعامل با طرف آمریکایی نداشته‌ایم.


از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!

گزینه ترامپ

آقای سخنگو اما در ادامه از گزینه‌های روی میز ترامپ در قبال برجام گفت. وی ادامه داد: رئیس جمهور جدید آمریکا گزینه دیگری جز اجرای برجام ندارد و باید برجام را اجرا کند.

متولد هسته‌ای/ (آی آر هشت) جوان برومندی شده!

کمالوندی اما در ادامه، وضعیت پیشرفت سانتریفیوژ(آی آر هشت) را به رشد یک جوان برومند تشبیه کرد و گفت: این ماشین در زمان مذاکرات متولد شد اما شناسنامه نداشت. ما می خواستیم برایش شناسنامه بگیریم. طرف مقابل اصرار داشت که این ماشین از روی میز کنار گذاشته شود و بر روی این موضوع دعوای اساسی شد اما ما می‌گفتیم این ماشین به دنیا آمده و آژانس باید به آن شناسنامه دهد.

وی که انگار داشت درباره نوزاد تازه متولد شده حرف می‌زد، ادامه داد: این ماشین خوبم رشد کرده است و حالش هم خوب است و انشالله یک جوان برومندی خواهد شد که این مسئله باعث خنده حضار شد.


از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!


گل کوچیک در «فردو »!

آقای سخنگو اما در ادامه، در پاسخ به سوالی درباره زمین فوتبال شدن سایت فردو بر اساس گزارش یک نماینده و عدم مخالفت این سازمان در قبال بازدید چند نماینده از فردو گفت: آن‌ها که چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند، کمی تأمل کنند و ملاحظات کشور را در نظر بگیرند. سازمان انرژی اتمی هیچ مخالفتی با بازدید نکرده است. آقای ذوالنوری رئیس کمیته هسته‌ای مجلس، گزارشی در این باره ارائه دادند که می‎توانید به آن گزارش مراجعه کنید. ما طبق برجام تعهداتی در فردو داریم که آن‌ها را انجام می‌دهیم. یک بخشی از فردو از اول فعالیت نداشت و در بخش دیگر طبق برجام عمل شده است. اگر کسی آنجا را زمین فوتبال گل کوچک می‌بیند، نگاه شخصی خود اوست. در عین حال، ما تمام اقداماتی که در سایت فردو و سایت‌های دیگر انجام می‌دهیم را به مقامات گزارش می‌کنیم و کشور آنقدر بی‌حساب و کتاب نیست که چند نفر در سازمان انرژی اتمی بخواهند فردو را به زمین فوتبال تعبیر کنند. من توصیه می‌کنم به این دوستان که ایجاد شبهه نکنند. طبیعی است وقتی سانتریفیوژهایی از یک سالن برداشته می‌شوند زمین باز می‌شود اما این کاری خلاف نبوده است. متأسفانه اکنون در شرایطی هستیم که نمی‌توانیم بسیاری از مسائل را بازگو کنیم و مجبوریم با دهان بسته صحبت کنیم.

اما در ادامه، رفته رفته از حواشی این نشست کاسته شد تا آقای سخنگوی به دلیل کمبود وقت، جلسه را ترک کند. وی که بیش از صد دقیقه به سوالات خبرنگاران پاسخ داده بود، باشگاه خبرنگاران را در آخرین روز پائیز که معروف به بلندترین شب سال هم است ترک کرد تا با اظهاراتش شاید از سرمای نقض برجام کمی بکاهد.


از گل کوچیک در «فوردو» تا غش آقای سخنگو بعد از عزیمت «آمانو »/ برخی می گن بزنید زیر گوشش!/ آی آر 8 جوان برومندی شده!/ سوال یواشکی!

لاوروف: روسیه، ترکیه و ایران به ادامه جنگ با جبهه‌النصره و داعش مصمم هستند/

لاوروف: روسیه، ترکیه و ایران به ادامه جنگ با جبهه‌النصره و داعش مصمم هستند/چاووش اوغلو: هیچ جایگزینی برای حل سیاسی بحران سوریه وجود ندارد
 شبکه خبری روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با محمد جواد ظریف، همتای ایرانی خود و مولود چاووش اوغلو، همتای ترکیه‌ای خود در مسکو گفت: مسکو، تهران و آنکارا آماده رسیدن به راهکاری برای حل اختلافات میان نظام سوریه و مخالفان هستند. 

لاوروف با بیان اینکه آمریکا از عمل به وعده‌های خود درباره سوریه عاجز است، گفت: تلاش‌های ما در حلب باعث شد غیرنظامیان و افراد مسلح بتوانند از شرق این شهر خارج شوند. 

وی تأکید کرد: روسیه، ایران و ترکیه با بیانیه مشترکی درباره احیای روند سیاسی سوریه و حفظ وحدت و حاکمیت این کشور توافق کردند. 

وی گفت: ما به مبارزه با داعش و جبهه النصره در سوریه ادامه خواهیم داد. 

لاوروف تأکید کرد قزاقستان آماده استقبال از مذاکرات صلح سوریه است. 

محمد جواد ظریف نیز گفت: فعالیت مشترک میان روسیه، ایران و ترکیه به توقف بحران و مشکلات مردم سوریه می‌انجامد. 

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: بیانیه مسکو بر مقابله با گروه‌های تروریستی تأکید دارد. ما امیدواریم که بیانیه مسکو به حل و فصل بحران سوریه و ارسال کمک‌های بشردوستانه به این شهر بیانجامد.

وی افزود: ما این مسئله را قبول داریم که شرایط سوریه همکاری جدی برای مبارزه با تروریسم و توقف خونریزی و رساندن کمک‌های بشردوستانه را می‌طلبد.

مولود چاووش اوغلو نیز تأکید کرد: هیچ جایگزینی برای حل سیاسی بحران سوریه وجود ندارد و باید بر قطعنامه‌های سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس تکیه کرد. 

وی گفت: 37 هزار نفر با کمک روسیه از حلب خارج شده‌اند. 

چاووش اوغلو تأکید کرد: آتش‌بس باید در تمامی خاک سوریه و نه فقط در حلب اجرایی شود.

نشست سه جانبه وزرای خارجه روسیه، ایران و ترکیه در مسکو برای حل و فصل بحران سوریه پایان یافت.

ادعای مضحک واشنگتن: سفر سردار سلیمانی به سوریه نقض قطعنامه 2231 است!


سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی مضحک سفر سردار سلیمانی به سوریه را نقض قطعنامه 2231 دانست!
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری شب گذشته وزارت امور خارجه آمریکا به پرسشی درباره سردار قاسم سلیمانی پاسخ داد.

خبرنگاری از جان کربی پرسید: عکس هایی از قاسم سلیمانی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در حلب دیده شد که زیاد هم بود. این نخستین بار نیست که او برخلاف ممنوعیت بین المللی سفر، به خارج سفر کرده است. آیا این چیزی است که شما قصد داشته باشید در هر سطحی آن را مطرح کنید یا اینکه شما از اجرای این طرح دست برداشته اید؟

جان کربی در پاسخ گفت: خیر، ما قصد داریم با شرکای خود در شورای امنیت سازمان ملل مشورت کنیم که چگونه نگرانی های خود را در این باره رفع کنیم. ما مدت ها است که گفته ایم ایران باید انتخاب کند که آیا این کشور قصد دارد در کمک به حل مسالمت آمیز مناقشاتی مثل سوریه نقش مثبت ایفا کند؟

وی خطاب به این خبرنگار افزود: گفته شما کاملا درست است، سفر وی یک نقض محسوب می شود. وی جزو افرادی است که در فهرست(تحریم) قرار دارد. هیچ معافیتی برای سفر او در نظر گرفته نشده است و این مسئله (سفر) نقض قطعنامه UNSCR 2231 است.

همانطور که گفتم کاملا انتظار داریم که این موضوع در داخل شورای امنیت مطرح شود. 

دست و پا زدن بی بی سی فارسی برای تطهیر اوباما



چرا اخیراً شبکه خبری "بی‌بی‌سی فارسی" در برنامه‌ای با عنوان "صفحه 2"، در اقدامی مذبوحانه، ضمن تلاش برای تطهیر اوباما از اتهامات و انتقادات ریز و درشتی که در مورد مسأله سوریه متوجه اوست، سعی کرد وی را سیاستمداری صلح‌طلب در قبال موضوع بحران این کشور معرفی کند.

 ارتش و نیروهای مردمی سوریه با پپیروزی در حلب، ضربه‌ای سخت بر تروریست‌های تکفیری ائتلاف جیش‌الفتح وارد آوردند. 

این تروریست‌ها که از طریق جنوب ترکیه و با کمک مستقیم برخی از کشورهای منطقه همچون عربستان و قطر برای اقدامات تروریستی در استان‌های حلب و ادلب حضور یافته‌اند، در نبردهای اخیر خود شکست‌های سنگینی را تجربه کرده‌اند. 

اما رسانه‌های هوادار جیش‌الفتح و جبهه‌النصره در منطقه و جهان هم‌ از ابزارهای خود در راستای حمایت از این گروهک‌های تروریستی استفاده می‌کنند که نمونه بارز این رسانه‌ها بی‌بی‌سی فارسی است.

اخیراً این شبکه خبری، با پخش برنامه‌ای با عنوان "صفحه 2"، تلاشی مذبوحانه برای تطهیر اوباما از اتهام جنگ افروزی در سوریه و حمایت از تروریست ها در این کشور داشت. صفحه 2 این بار، سعی کرد اوباما را با شاه بیت "او می‌خواست در سوریه منطقه پرواز ممنوع ایجاد کند اما برای حمایت از مردم سوریه این کار را نکرد"، عنصری صلح طلب و حامی غیرنظامیان در سوریه معرفی کند. 

در این برنامه، اینگونه مطرح شد که دولت "اوباما" می‌توانست در سوریه منطقه پرواز ممنوع ایجاد کند اما برای حفظ جان غیرنظامیان سوری، این اقدام را انجام نداد. همچنین رییس جمهور آمریکا در مقابل ایران هم می‌توانست از گزینه نظامی استفاده کند اما به دلیل لزوم حراست از غیرنظامیان و مردم سوریه، این راهبرد را در پیش نگرفت. 

نکته جالب توجه اینکه، در حالی در چنین برنامه تلویزیونی، "اوباما" سیاستمداری صلح‌طلب معرفی می‌شود که اینک دیگر برای همه افکار آزاده و سلیم جهانی مبرهن شده که بخش اعظم بحران سوریه، به دلیل حمایت "کاخ سفید" از تروریست‌های تکفیری بوده است.

زمانی را به یاد بیاوریم که اوباما در حمایتی تلویحی، تروریست ها در سوریه را "معترضان میانه رو و معتدل" معرفی و تلاش کرد در پس این دروغ بزرگ، اقدامات ایالات متحده در سوریه را ضروری و به سود مردم سوریه جلوه دهد.

البته در حمایت از تکفیری‌ها، دستگاه اطلاعاتی آمریکا هم نقش مهمی را ایفا می‌کند. "جان برنن" رئیس سازمان سیا در این زمینه می‌گوید: باید به غیر از کمک‌های بشردوستانه، حمایت‌های دیگری نیز از مخالفان میانه‌رو سوریه صورت گیرد تا آن‌ها بتوانند در برابر نظام سوریه، حزب‌الله و روسیه ایستادگی کنند.

وی مدعی شد: اوضاع در سوریه، دردناک و غم‌انگیز است. آمریکا همچنان از مخالفان بشار اسد در سوریه حمایت می‌کند. برنن همچنین مدعی شده که لازم است از عناصری که عضو سازمان‌های تروریستی مثل داعش یا جبهه‌النصره و القاعده سوریه نیستند، حمایت کنیم. 

وی افزود: آمریکا خواستار انتقال قدرت از دولت اسد به دولت دیگری است. به نظر ما تنها با رفتن اسد مسیر صلح باز می‌شود. آمریکا قویاً با رشد هر گونه سازمان تروریستی و افراطی در سوریه مخالف است و همه این سازمان‌های تروریستی باید نابود شوند. اما در سوریه یک اپوزیسیون میانه‌رو وجود دارد که می‌خواهد کشور خود را از بشار اسد پس بگیرد. 

کارشناسان نظامی معتقدند که بحران سوریه به دلیل انتقال تسلیحات آمریکایی به سوریه ایجاد شده است. سوال مهم این است که چگونه تروریست‌هایی که هیچگونه درآمدی ندارند، از موشک‌های چند ده هزار دلاری "تاو" و "میلان" استفاده می‌کنند. این موشک‌ها از کجا آمده ‌ند و چه کسی این تسلیحات پرهزینه را برای آن‌ها ارسال کرده است؟ 

امروز ویرانی‌های گسترده‌ای در "حلب"، "لاذقیه"، "حمص"، "درعا" و جای جای سوریه ایجاد شده است که نشان از دخالت عمیق "باراک اوباما" و همپیمانانش در امور داخلی سوریه دارد. 

نکته دیگری که می‌توان به آن پرداخت اینکه، دولت اوباما اگر می‌توانست در سوریه منطقه پرواز ممنوع ایجاد کند، بدون درنگ این اقدام را انجام می‌داد؛ در حقیقت رئیس جمهور آمریکا از نبرد با ارتش روسیه و محور مقاومت بیم داشت که منطقه پرواز ممنوع را در سوریه ایجاد نکرد. 

کارشناسان نظامی معتقدند که احتمال درگیری نظامی در صورت ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه بالاست. همین موضوع را می‌توان در مورد "حلب" به خوبی مشاهده کرد. زمانی که ارتش روسیه مواضع تروریست‌های تکفیری را در شرق "حلب" بمباران می‌کرد، هیچ منطقه پرواز ممنوعی مشاهده نشد چرا که حقیقتاً آمریکا توان اجرای چنین پروژه‌ای را در شمال سوریه نداشت. 

"مکس آبرامز" استاد علوم سیاسی در دانشگاه «نورث‌ایسترن» آمریکا در این زمینه می‌گوید: آرمان اولیه تغییر رژیم در سوریه، رفته ‌رفته در دولت اوباما هم رنگ باخت و اکنون سیاست هم‌کاری با پوتین، جای آن را گرفته است. بنابراین روابط "ترامپ" با روسیه، به خصوص در سوریه نیز به نوعی ادامه سیاست‌های کنونی اوباما هم هست.


گویا بی‌بی‌سی فارسی، بی‌توجه به این واقعیات، صرفاً تطهیر اوباما نزد افکار عمومی را مد نظر و در دستور کار قرار داده و بدین ترتیب، تلاش می‌کند جنگ در سوریه را "بحرانی ضروری" برای این کشور و راهی برای به اصطلاح آزادی مردم این کشور تجلی دهد. 

در بخش دیگری از برنامه صفحه 2، مجری، ضمن تأکید دوباره بر این موضوع که کسانی که در سوریه، دست به قتل و غارت سوری ها زده‌اند، تنها عناصر میانه‌روی مخالف حکومت اسد هستند و هدفشان، حمایت از مردم سوریه در مقابل دولت این کشور است، سعی کرد دولت اوباما را در اواخر دوره زمامداری‌اش در ایالات متحده، واجد دستاوردهای مهم در سوریه معرفی کند! 

حقیقت امر، اما به نظر می‌رسد چیز دیگری است. همین چندی پیش بود که اوباما شخصاً در اینکه وی دستاوردی در سوریه داشته و ائتلاف به اصطلاح ضد تروریسم وی در این کشور، توانسته جلوی خشونت و افراط و تروریسم در سوریه را بگیرد، تردید و اذعان کرد که آنچه در سوریه اتفاق افتاد، با آنچه وی انتظارش را می‌کشید، فاصله بسیار داشته است. 

نباید از این نکته مهم غافل بود که ارتش سوریه توانسته است با قدرت، بر تروریست‌های تکفیری به ویژه در شهر "حلب" فائق آید و این موضوع، به هیچ عنوان خوشایند دستگاه تبلیغاتی و بنگاه سخن‌پراکنی دولت انگلیس نبوده است. به همین دلیل، به جای توجه به افکار عمومی جهان که اوباما و دولت وی را مقصر اصلی حوادث تأسف‌بار سوریه و فاجعه انسانی رخ‌داده در این کشور می‌دانند، صرفاً می‌خواهد تصویر مخدوش او و دولتش را حتی به اندازه اندکی هم که شده، مطلوب جلوه دهد؛ هرچند به نظر نمی‌رسد این پروپاگاندای رسانه‌ای، بتواند چندان در وضع ناخوش دولتمردان آمریکا تأثیری داشته باشد زیرا نام اوباما برای همیشه، به عنوان "عنصری جنگ‌طلب" و "ضد منافع دولت و مردم سوریه" در تاریخ ثبت شد.

چگونه بفهمیم غلظت خون داریم؟+ راه درمان


یک پزشک عمومی گفت: تنگی نفس، احساس سرگیجه و قرمزی پوست صورت از شایعترین نشانه های افزایش غلظت خون محسوب می شود.
آژیر غلظت خون با تنگی نفس به صدا در می آید
صفت الله عزیزی پزشک عمومی  بیان کرد: به میزان درصد گلبول های قرمز در واحد حجم هماتوکریت یا غلظت خون گفته می شود.

وی با اشاره به اینکه با افزایش تعداد گلبول های قرمز در واحد حجم خون شخص دچار غلظت خون می شود، اظهار داشت: مقدار غلظت خون طبیعی در مردان 42 تا 54 درصد و در زنان 38 تا 46 درصد است.

این پزشک عمومی عنوان کرد: غلظت خون با میزان هموگلوبین ارتباط مستقیمی دارد که محدوده طبیعی هموگلوبین در مردان بین 13 تا 16 و در زنان بین 12 تا 14 است. 

عزیزی در خصوص علت اولیه افزایش غلظت خون افزود: گاهی هیچ دلیل خاصی برای این مشکل وجود ندارد و مغز استخوان بدون هیچ محرکی و به طور خود به خود گلبول های قرمز زیادی را تولید می کند مانند بیماری پلی سیتمی.

وی با بیان اینکه در صورتی که علت ثانویه سبب افزایش غلظت خون شده باشد، عنوان کرد: در این مواقع بر اثر یک عامل خارجی این عارضه اتفاق می افتد برای مثال وقتی که فرد به ارتفاعات کوهستانی می رود با کاهش فشار هوا و اکسیژن و تحریک سلول های تولید کننده اریتروپویتین در کلیه  ترشح مغز استخوان را فعال می کند که در نهایت منجر به ساختن گلبول های قرمز و افزایش غلظت خون می شود.

این پزشک عمومی تصریح کرد: در مواردی مانند اختلال در ریه میزان اکسیژن کافی است ولی خون رسانی به سلول ها به درستی صورت نمی گیرد.همچنین گاهی این افزایش غلظت خون در اثر استعمال سیگار و مسمومیت با گاز مونواکسید کربن روی می دهد.

عزیزی با اشاره اینکه سوختگی و تعریق بیش از حد نیز نقش موثری در افزایش غلظت خون دارد، تاکید کرد: کم آبی بدن و افزایش هموگلوبینی مادرزادی نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار در غلظت بالای خون محسوب می شوند.

وی قرمزی و التهاب پوست صورت، سستی و خستگی مفرط بدن، سر گیجه، تنگی نفس، احساس گزگز در انگشتان دست و پا و خواب رفتگی اندام ها در اثر تحت فشار بودن را از علایم بالینی افزایش غلظت خون دانست و توصیه کرد: بهترین درمان برای مبتلایان به این عارضه، اهدای خون در فاصله زمانی هر چهار ماه یکبار است همچنین این افراد باید از مصرف مواد غذایی خونساز مانند گوشت قرمز، جگر، پسته و اسفناج خودداری کنند و به میزان کافی مایعات بنوشند.